Ledsen på dagis igen…

Idag när pappa lämnade mig på dagis blev det jättekonstigt. Mamma skjutsade mig och pappa till dagis, sen åkte hon iväg. Och när vi kom in på dagis jag och pappa så fick vi inte gå in till min avdelning, för de höll på att städa där inne. Så jag fick gå in på den avdelningen där jag nästan aldrig varit. Och där var det bara en personal, och hon var från andra avdelningen, så jag kände inte henne. Så jag blev väldigt ledsen när pappa skulle gå. Särskilt när jag skulle vinka åt honom i fönstret.

Sen gick i alla fall dagisfröken in med mig och Dina, som var det enda barnet som hade kommit så tidigt med, till vår avdelning ändå, så då blev jag lite mindre ledsen när jag kände igen mig.

Men hela dan hade börjat konstigt, så jag var ledsen hela dagen nästan, och till och med när vi skulle vara ute och leka, som jag ju älskar i vanliga fall. Då fick jag sitta i vagnen ute och titta på de andra barnen som busade, då blev det lite bättre. Sen blev jag ledsen när jag skulle äta med, vi fick ravioli, och det ville jag inte alls äta. Och sen när vi skulle sova var jag jätteledsen igen.

Vid tretiden kom mamma och hämtade mig, då blev jag glad i alla fall och kramades massor med henne. Vi åkte hem och myste i soffan och tittade på Karlsson på taket och sov en stund i soffan. Sen skulle mamma jobba så då satt jag själv och tittade på tv och lekte med lego tills pappa kom hem.

Lämna ett svar