Kompisarna får veta…

Idag åkte jag till Nyköping med tjejerna. Vi skulle ut och shoppa och partaja där över helgen. Pappa och storebror var hemma i Stockholm.

Då berättade jag först för Karin om dig på väg att hämta upp de andra tjejerna. Hon hade tänkt ringa och berätta för henne redan igår, när vi fått veta att testerna var ok från sjukhuset, men då gick ju mammas dator sönder, så då var det så mycket strul med det, så jag glömde bort det.

Karin hade nog misstänkt att du var på gång, men ändå inte. Sen när vi kom fram till Nyköping och Maria (hon som har en kompis till dig i sin mage) gick och letade efter mammakläder så berättade jag för henne med om dig. Hon blev jätteglad. Och eftersom hon blev så glad och vi kramades och allt så såg de andra tjejerna att det var nåt på gång med, så då förstod de också. Vi fick grattis och kramar av alla du och jag.

Känns skönt att det börjar bli officiellt nu och att alla börjar få veta. Vi ska nog börja berätta för alla nu, när det blir läge. Ska bli så kul 🙂

Puss och kram från mamma

Lämna ett svar