Mina första hemsidor

Hittade skärmdumpar på några av mina första hemsidor. Hoppas verkligen man har utvecklats lite sedan dess… 🙂

Min allra första hemsida

Mitt CV var min allra första hemsida (bild 1). Den fick jag i uppgift att göra på NetComPro (där jag och Ullis träffade varandra för första gången, så hon borde ha en sådan sida också).

Pizza Page

På den här tiden åt jag pizza 4-5 dagar i veckan. Ofta en till lunch och en till middag. Det räckte, skrämmande nog, att jag klev in på Roma i Lidköping så började de baka en tonfiskpizza med kebabsås.

Så helt naturligt var jag tvungen att göra en hemsida om pizza. Förutom lite pizza-historia, recept och pizzaordspråk så betygsatte jag även pizzerior (var uppe i 33 st när jag slutade göra sidan).

Backwaters första hemsida

Den grymma bilden med tubsocks-bandet var tydligen ett självklart val när sidan skulle byggas (troligtvis inscannad med en handscanner… kommer ni ihåg dem?). Backwater-sidan har kommit i många former sedan dess, och under vintern är det dags för en ny variant. Den här gången för det skivaktuella Backwater.

Har du skärmdumpar från din första hemsida? Maila oss så lägger vi upp dem här:

En kommentar till “Mina första hemsidor”

  1. Mitt hemsidesuppdrag på Netcompro…
    …blev nog tyvärr aldrig klart… jag hade fullt upp med att spana in en rödhårig grabb under lektionerna istället…

Lämna ett svar