Mamma på sjukhuset

Nu har mamma varit sjuk i nästan en hel vecka. Har haft feber och varit jättejättetrött. Och orolig såklart för att det ska vara något som påverkar dig där inne i magen. Har varit på vårdcentralen två gånger under veckan, och idag blev vi skickade vidare till akuten och infektionsmottagningen på Karolinska sjukhuset. Där satt vi länge länge och väntade, och det togs en massa prover. En sköterska skrämde upp mamma ordentligt och trodde att det var malaria. Mamma ringde pappa då som väntade hemma med din storebror, så han kollade upp hur malaria skulle påverka dig i magen i så fall. Det var inga positiva saker han läste, så vi hoppas, hoppas att det inte är malaria. Mamma fick prata med läkare sen, men han trodde inte att det var malaria, men tyckte ändå att det var konstigt att det bara bara var feber och inget annat som visade på någon infektion eller så. Sen fick mamma ta en massa blodprover och annat, och sen får vi bara vänta på svar, det får vi först i nästa vecka. Suck. Hoppas, hoppas att det inte är något farligt för dig vår älskade bebis i magen.

Lämna ett svar