Jag och mamma lite trötta och sjuka och Daniel hälsar på

Jag och mamma var hemma och var sjuka idag med. Snälla pappa var hemma och tog hand om mig, eftersom mamma är så dålig så hon bara sover hela dagarna nu när hon haft feber så länge. Jag sov mycket eftersom jag är febrig, och lite matt efter gårdagens kräkande. Men idag mådde jag bättre i alla fall, så jag kräktes inte på hela dan. Men febrig och trött var jag. Det var tur tyckte pappa att jag sov mycket, eftersom han behövde jobba med. Tur att min mamma och pappa har så braiga jobb att de kan jobba hemifrån! När pappa inte jobbade så byggde han lego med mig, jag tror vi byggde världens högsta legotorn. Det kändes så så i alla fall!

När pappa spelade badminton på kvällen så låg jag och mamma och halvsov och myste i soffan, och tittade på Saltkråkan. Då knackade det på dörren, det var morbror Daniel som kom. Åh vad glad jag blev. Fast klockan var mycket så det egentligen var sovdags för mig så orkade jag leka en stund med Daniel. Men sen somnade jag gott även fast Daniel var kvar här, fast inte förrän pappa kommit hem från badmintonen.


Lämna ett svar