Första advent

Idag när mamma och pappa äntligen vaknat (grannarna under hade vaknat långt innan mamma och pappa, för jag hade kört omkring på bilen som en galning hela morgonen för att få mamma och pappa att vakna, men icke) så plockade vi fram adventsljusstakar och adventsstjärnor. Idag är det nämligen första advent. Så när vi äntligen åt frukost (sent) så tände vi första ljuset i ljusstaken. Det finns fyra ljus i ljusstaken, det vet jag, för jag är jätteduktig att räkna.

Efter frukost fick jag bada, det var skönt det. Och efter badet så var det nästan vila-dags för mig. Mamma och pappa jobbade och tittade på film medan jag sov, och när jag vaknade åt vi mat. Sen busade och lekte vi på eftermiddagen, och innan jag skulle gå och sova för kvällen så adventsfikade vi must, glögg, pepparkakor, lussebullar och russin. Mums!


Lämna ett svar