Karin och Erik hälsar på på kvällen

Idag kom både mamma och pappa och hämtade mig på dagis. Det är kul tycker jag. I vanliga fall är det bara mamma. Eller pappa, fast bara ibland.

Vi åkte direkt från dagis till Konsum och handlade mat. Jag fick köra kundvagn, det tycker jag är kul. Sen åkte vi till Solna och köpte indisk mat till mamma och pappa, som de skulle äta till middag.

När vi kom hem så kollade jag på barnprogram, och då ringde det på dörren. Det var Karin och Erik som kom och hälsade på. Vad kul! De kollade på Combo med mig medan mamma och pappa dukade fram och fixade. Karin och Erik hade med sig sushi som de skulle äta till middag, men det får mamma inte äta nu, eftersom hon har en bebis i magen. Stackars mamma. Jag åt välling och popcorn i soffan, och sen fick jag gå och lägga mig när de andra skulle äta, för jag var så rörig och välte ut mina popcorn och allt. Men det gjorde inget, för jag var ganska så trött.

Lämna ett svar