En sladd är skit, två är ett helvete

Scenario: Dags för en ny resa till jobbet. Lite musik i öronen på vägen är aldrig fel. Plockar upp de trådlösa hörlurarna från väskan och knäpper igång mobiltelefonens mp3-spelarläge. Musiken tonas ned – *Rrrrrrrrring… Rrrrrrrrrring* Ah, vad kul, mobilen ringer, bara att trycka på svarsknappen på hörlurarna och börja prata.

Verkligheten: Dags för en ny resa till jobbet. Lite musik i öronen på vägen är aldrig fel. Men jäklar, hörlurssladden till mp3-spelaren har trasslat ihop sig igen – dessutom med handsfree-sladden till mobilen. Nåja, efter fem minuters trasslande kan jag äntligen njuta av musik. *Rrrrrrrrring… Rrrrrrrrrring… Rrrrrrrrrring… Rrrrrrrrrring… Rrrrrrrrrring* Men vem fan är det som inte svarar i sin mobil. *Rrrrrrrrring… Rrrrrrrrrring* Jävlar, det är min telefon som ringer!? Ut med mp3-hörlurarna ur öronen och fram med mobil-handsfreet. Men vad i helvete, har handsfree-sladden lyckats trassla till sig igen, jag trocklade ju just upp den för att få på mig hörlurarna. ”Ja, det är Tård”, ”Oj, då har jag nog ringt fel”, ”#&%

Lämna ett svar