Farmor och farfar hos oldemor och oldefar och shopping

Idag vaknade jag inte förrän halv åtta. Det var skönt tyckte mamma och pappa. Jag kollade på Noddy och åt välling medan mamma, pappa och Bettan sov en stund till. Sen åt vi en jättefrukost med risgrynsgröt, smörgås och ägg och jos.

Efter frukost klädde vi på oss varma kläder för att ta en promenad till oldemor och oldefar. Det var ju snö ute idag. ”Titta här ja” sa jag till pappa när vi kom ut och det var vitt på marken.

Hos oldemor och oldefar var farmor och farfar. Jag lekte med bilarna medan jag var där, kul. Sen gick vi hem och hämtade bilen och åkte till Jakobsberg och shoppade lite. Sen hem, för jag skulle sova. Somnade, men sov inte så länge. Men tillräckligt för att vi skulle missa julbasaren där oldefar skulle sälja lotter. Typiskt tyckte mamma och pappa. Sen åt vi lite snacks och tittade på film, och efter det åkte vi till Kista och handlade lite till.

När vi kom hem så åt jag mat, och till efterrätt fick jag ett jättepäron. Och efter det en flaska välling. Sen åt mamma, Bettan och pappa i köket medan jag tittade på Pippi (klockan var ganska sent). Jag blev så trött att jag drog filten över mig och somnade gott i soffan. Vaknade knappt ens när mamma försökte byta blöja och få på mig pyjamasen. Åh vad jag nog kommer att vara trött på dagis imorgon.


Lämna ett svar