Bettan kommer!

Idag kom mamma och hämtade mig på dagis som vanligt. Hon berättade att Bettan var hemma hos oss nu, pappa hade hämtat upp henne på centralen. Jag blev jätteglad och ropade på Bettan i brevinkastet. Jag busade med Bettan en massa direkt, och märkte knappt att mamma och pappa åkte och handlade medan jag och Bettan lekte (vi spelade trummor och busade). När de kom hem lagade de lasagne, och Bettan gav mig ett bad. Det är jätteroligt att bada tycker jag! Sen åt vi och jag kollade på Combo och Pippi med Bettan, och fick en tablettask av Bettan, som jag satt och mumsade i mig innehållet i framför tv:n.

När jag somnat så gick mamma och pappa över till oldemor och oldefar en sväng eftersom oldemor var lite sjuk och oldefar fyller år idag. Bettan kollade på film medan, och när mamma och pappa kom hem tittade de på Idol som de spelat in, och var vakna till jättesent. Knasigt när vi ska upp tidigt imorgon och allt…

Lämna ett svar