Podradio får mig att framstå som en tok

Sveriges Radio är den första tunga aktören i Sverige som har anammat det här med Podcasting, eller Podradio som de kallar det. En helt underbar liten innovation.

Prenumerera på dina favorit-radioprogram

Man ”prenumerar” helt enkelt på de program man vill höra och varje gång det kommer ett nytt avsnitt så laddas det automatiskt ner till datorn i mp3-format. Det enda som krävs är ett program som kan hantera dessa ”prenumerationer”; som t ex Itunes från Apple.

Puckot på pendeltåget

Ett av de program som SR sänder som Podradio är Spanarna. Och här kommer kruxet; Spanarna lockar ofta till skratt eller åtminstone småfniss. Jag använder dagligen mp3-spelaren på vägen till och från jobbet. Vilket innebär att jag allt som oftast sitter och fnissar för mig själv på pendeln. Varpå jag uppfattas som en tok som sitter och skrattar för mig själv utan, tillsynes, någon anledning.

Hjälp, vad gör man åt det här? Att sätta en lapp i pannan där det står ”Lyssnar på rolig podradio” kan lätt uppfattas som puckat också.

En kommentar till “Podradio får mig att framstå som en tok”

Lämna ett svar