Bus och gnäll i Ursviksskogen och mcd-lunch

I morse lät jag som vanligt mamma och pappa ha lite sovmorgon medan jag kollade på Noddy. Sen åt vi frukost och gav oss ut till skogen. I dag var det Ursviksskogen som skulle utforskas.

Jag var lite tjurig först, och eftersom mamma och pappa inte tagit med någon vagn så var de lite oroliga att de skulle få bära mig hela vägen. Men sen när pappa visade en rolig stig utanför den vanliga vägen, då blev det jättekul. Jag rusade in i skogen och hittade en stor rutschkana som var jätterolig att åka i. Men jag blev arg när vi skulle gå därifrån, ända tills jag hittade en massa stenar som man kunde hoppa ifrån, och emellan. Mamma och pappa är livrädda när jag far fram, men jag har stenkoll (ha, ha). Jag är ju jättevan vid stenar och klippor och hal mossa från dagis ju, jag är ju ute på klippor varenda dag där. Men det förstår inte mamma och pappa. Sen klättrade, sprang, hoppade och busade jag i skogen jättelänge. Jag ville absolut inte gå på stigarna, utan ville gå i vilda skogen. Det fick jag för mamma och pappa, de var snälla och traskade med de också. Jag hittade en rolig bro eller ramp med som jag gick runt runt på. Trots att jag ramlade ner två gånger och slog mig.

Sedan tittade vi på hästarna i skogen, och jag och pappa ritade figurer på vägen medan mamma pratade i telefonen med mormor. Vi ritade en traktor och en bil. Det var jättekul tyckte jag. Framför allt så var det väldigt skönt att få vila eftersom jag var såååå trött i benen efter att ha klättrat och sprungit så mycket. Så sen fick pappa bära mig tillbaka till bilen. Utom sista biten, då orkade jag springa.

På vägen hem så stannade vi på Statoil och tvättade och dammsög bilen. Det behövdes verkligen, för den var jättejätteskitig. Mamma sprang in på Mc Donalds medan pappa dammsög och köpte med sig lunch till oss allihop. Mums! Vi åkte hem och åt det, sen sov jag middag jättelänge. När jag vaknade åkte jag och pappa till Kista en sväng och handlade lite, och mamma gick ut på långpromenad med Antons mamma. Jag och pappa kom hem ganska sent, så det var nästan sovdags för mig igen då.


Lämna ett svar