Firar fars dag

I morse vaknade jag före mamma och pappa igen och satte mig i soffan och myste med filten och tittade på Noddy. Sen vaknade pappa med och kom upp och satt i soffan med mig och myste, medan mamma sov vidare. Men efter en stund gick pappa in och la sig i sängen igen, då kom mamma upp till mig och sa att vi skulle ge pappa en present, för det är fars dag idag. Jag blev jätteglad och skuttade iväg in till pappa och gav honom paketet. Han fick kläder av mig och mamma. Eller ja, pengar för att handla en massa kläder, för han har tjatat om det så länge. Han blev jättejätteglad. Också fick han en ett kort med en massa småbilder av mig och pappa på, men då blev jag lite avis, för jag ville också ha ett sånt kort.

När vi firat klart pappa så klev vi upp och gjorde en stor frukost med risgrynsgröt, färskt bröd, en massa goda pålägg, grönsaker och ägg. Jag ÄLSKAR kokt ägg. Mums! Jag åt två stycken och en stor portion risgrynsgröt. Men nån macka orkade jag inte.

Sedan bar det av till Kista för att pappa skulle få shoppa sina kläder. Jag och mamma var smakråd och han hittade tröjor och skjortor och byxor och en massa saker. Jag blev lite less på att kolla på när pappa provade kläder, så jag och mamma gick runt lite. Och jag fick springa själv med, och åka rulltrappa, det var skoj det. Sedan fars dags-fikade vi, och det var smaskens. Men jag var så trött då och behövde sova middag, så trots att jag fick en stor tårtbit (tårta, tårta) så orkade jag nästan bara äta en sked så blev jag less sen och ville åka hem. Jag var i alla fall alldeles för trött för att sitta stilla. Så vi åkte hem sedan så jag fick sova middag, och mamma och pappa stökade och grejade medan jag sov.

På eftermiddagen när jag vaknade satt mamma och pappa och kollade på slutet av en film, så jag kröp upp med dem i soffan och myste sen stund, och sen tittade vi lite på Noddy. Och när vi tittat klart så tog vi en promenad till centrum och handlade lite mat. När vi kom hem var det nästan dags för mig att sova igen, så jag lekte bara en liten stund med tåget först, sen var det godnatt och sov gott medan mamma och pappa åt god middag.


Lämna ett svar