Läkarundersökning och bekräftelse på att du finns där

Hej lilla bebisen! Idag har mamma varit på läkarundersökning för att kolla att allt är ok nu. Eftersom du bor där inne i henne så är det viktigt att vi båda mår bra. Läkaren kände på magen och bekräftade att du allt fanns där inne, och att du var ungefär så stor som du borde vara vid den här tiden. På Liberos hemsida står det att du väger ca 200 gram och ca 16 cm lång. Du börjar bli medveten om ljud utifrån nu och kan reagera på dem. Det är bra det, för din storebror har ju ropat ”hej bebisen” till magen en massa gånger hela helgen som varit nu, så jag hoppas att du har hört det. Du har i alla fall rört dig en del inne i magen, det tycker mamma om, så hon får känna att du är där och att du mår bra. Senaste i morse kände hon hur du bökade runt där inne, och det är obeskrivligt mysigt att känna 🙂 Pappa är nog bra avis…

Läkaren sa förresten att vi nog inte får föda vanligt ändå, hon rekommenderade att vi skulle göra kejsarsnitt även den här gången. Det kan tydligen vara riskfyllt att gå igenom en sätes- och förstagångsförlossning när mamma har ett ärr på magen efter kejsarsnittet när Moltas föddes. Hm. Ja, ja. Vi skulle kolla i v 33 hur du ligger och ta beslut då hur vi ska göra. Vi hoppas du ligger rätt och tänker komma den vanliga vägen i alla fall. Men det gör inget om du inte gör det heller, bara du kommer ut och är frisk och kry.

Puss och kram från familjen här ute

Lämna ett svar