Hälsar på i Hemsjö och hos gammelmomma och gammelmoffa

Idag så åkte jag, mormor och Emmelie (Ally) ut på en liten tur. Först åkte vi till Ånge och handlade mat, sen åkte vi vidare till Hemsjö och hälsade på släktingar. De blev jätteglada över att få se mig! Efter det så åkte vi till gammelmomma och gammelmoffa, och gissa att de blev glada över att vi kom och hälsade på! Vi fick fika där och jag fick titta i gammelmommas tomtevrå, och fick en av tomtarna med. Jag som gillar tomtar så, de är ju snälla och kommer med julklappar 🙂

När vi kom hem myspyste vi bara och åt god middag, sen var det godnatt. Egentligen skulle vi ha åkt upp till stugan igen i kväll, men det snöar massor ute så mormor tyckte att det var bättre att åka imorgon när det är ljust. Det tyckte mamma och pappa med som fick till fridfull kväll i stugan. Det är nog tur för dem det, för imorgon kommer jag dit och bråkar med dem igen, så det så!

Lämna ett svar