Bra sagt

Det sägs och skrivs mycket dumt i vår omgivning. Man hör dumma saker när man sitter på tunnelbanan och tjuvlyssnar på sina medpassagerare och man hör dumma saker på radio. Och allra dummast grejor läser man för det mesta i kvällstidningarna. Men ibland, någon gång emellanåt, så hör/ser man faktiskt helt underbara uttryck, strofer ur en sång, citat eller en skrift som är så underbara att de bara fastnar i ens huvud. Sånt som är så huvudet på spiken att man inte kan låta bli att haja till när man hör det. Som ni kanske har sett finns en liten ”citatruta” här på sidan där citat slumpas fram som jag försöker skriva in allt eftersom jag hör/läser något bra, så att ni alla ska få ta del av dem. Det senaste inlagda citatet lyder ”Common sense is not so common” och är ett citat av Voltaire. Och just det citatet säger rätt så mycket om det jag inledde den här notisen med.

Samtliga citat hittar du [urlIntern=https://www.twum.com/ulrica/citat/|]här[/urlIntern].

Lämna ett svar