Juldagen – Mysdag i stugan och fler julklappar

Idag hade vi sovmorgon till halv tio, sen åt vi frukost allihopa. Mormor var frisk idag, jippie!

Efter frukost så åkte Emmelie och Baloo hem till Västanå. Emmelie skulle gå på juldagsdisko på kvällen, och Baloo fick åka hem för att han blir så rädd när folk smäller smällare här, och det kommer de ju att göra på nyår. Vi sa hej då till dem, sen var vi inne och myste hela dan. Vi målade i min nya målarbok, tittade på mina filmer, lyssnade på mina skivor och pusslade med pusslet jag fått av mormor och morfar.

Jag fick öppna det stora paketet från Daniel idag också (igår fick jag inte öppna det eftersom mormor hade så ont i huvudet). Vet ni vad det var? Det var en jättejättestor brandbil som hade sirener som lät och lyste. Också kunde den köra med, det var en fjärrkontroll med som man kunde styra den med. Jag blev helt lyrisk när jag såg den och pappa och morfar packat fram den. Sen var inte de vuxna lika lyriska längre, för den lät verkligen jättemycket, men det tyckte jag bara var kul!

Mamma och pappa åkte ut en sväng på eftermiddagen och handlade lite i Vemdalen, men alla andra var inne hela dan. Det var kallt som attan ute, det var därför…


Lämna ett svar