Packning och bad

Idag kom mamma och hämtade mig på dagis som vanligt. Jag var inte så sugen på att följa med hem, jag ville helst hoppa på hästen (men jag satt och gjorde pärlbrickor först när mamma kom). När vi skulle gå så fick jag ett jättefint och stort pepparkakshjärta från personalen, mums, det ska jag äta upp! Också fick jag med mig en julklapp som jag har gjort till mamma och pappa. Mamma blev jättenyfiken.

När vi kom hem var jag jättetjurig för att mamma behövde sitta och jobba. Typiskt. Jag som ville att vi skulle mysa i soffan. Men det blev bättre sen när pappa kom hem, då spolade han upp ett skumbad till mig, så fick jag bada medan pappa åkte och köpte mat på Mc Donalds och mamma packade.

Sen kom pappa hem och vi åt Mc donalds-middag framför tv:n. Det var mumsigt det, jag åt upp allting! Sen kollade jag på tv en stund till medan mamma och pappa packade klart och fixade iordning och slog in julklappar inför avfärden upp till fjällen imorgon. Åh vad kul det ska bli! Sen var jag jättetrött och sa till pappa att jag ville sova, det fick jag göra efter att jag suttit på toa en stund först och läst.


Lämna ett svar