Pulka och bump-bump

I morse hade vi sovmorgon. Sen såg jag på bompabompa (Bolibompa). Det är jättekallt ute och har snöat inatt, så efter frukost så klädde vi på oss varmt och tog pulkan och gick till pulkabacken (vi gick förbi Shell och köpte en stor pulka med, för vi hade bara en bebispulka innan, och jag börjar bli lite för stor för den.

Vid pulkabacken var det några dagisbarn, de ropade ”Hej Moltas” till mig. Det var Victor och Jakob som är på andra avdelningen (Granen). Jag åkte pulka utför backen, först med pappa, men sen själv. Det var roligare att åka själv. Men roligast var att åka i bump-bump (hoppet). Mamma tyckte det såg otäckt ut, för jag lyfte en bit ur pulkan varje gång jag åkte i bumpet. Men åh vad kul det var. Sen kom Anton, han hade en jättecool snowracer. Jag fick låna den med, jättekul. Men lite svårt att styra. Sprang och busade med Anton. Sen blev han trött och ville åka hem, då åkte jag mer pulka. Sen blev jag också trött, då gick vi hem så fick jag lunch framför tv:n, och sen skulle jag sova middag. Men det ville jag inte, så jag busade i mitt rum i över en timme innan mamma kom in och sa att jag måste sova, då somnade jag en stund.

På eftermiddagen så sjöng vi lite jag, mamma och pappa, och pappa och jag spelade gitarr. Sen fick jag kolla på Emil på film, det var kul. Men halvåtta var jag jättetrött och sa ”sova mamma”, så då gjorde hon iordning mig för att sova medan pappa lagade mat till sig och mamma. Jag hade redan fått mat innan jag kollade på Emil, så jag var mätt och belåten redan. Så jag somnade som en stock.


Lämna ett svar