Prylarna, nej, prylen du måste ha…

Jag tänkte skriva en lista på 10 prylar som man inte kan klara sig utan. Men ju längre jag kom på listan desto mer insåg jag att det egentligen bara borde vara tre prylar.

[b]1. Mobiltelefon-digitalkamera-mp3-spelar-handdator-trådlös telefon[/b]

Det är ju en bit kvar tills mobilen fullvärdigt kan ersätta digitalkameran och mp3-spelaren även om det är på god väg. Den trådlösa hemtelefonen kan ju snart ersättas med Skype eller dylikt i w-lan-mobilen.

[b]2. HTPC[/b]

…den självklara ersättaren för mediastreamer och hårddiskvideo som jag först tänkte nämna. Tyvärr är det ganska dyrt med en HTPC än så länge, framför allt om den ska vara tyst, vilket nästan är en förutsättning för att man ska vilja ha den i vardagsrummet. Dessutom behöver man ju en plasma- eller tft-tv för att få en tydlig bild från datorn. Men om du har 25-30 laxar liggande och skräpar så slå till på både dator och en rejäl skärm.

[b]3. Bärbar dator[/b]

Här är inte mycket att orda om. Den behöver man och det är nog väldigt långt kvar tills den går att baka in i mobiltelefonen på ett vettigt sätt 😉

Den som orkat räkna kommer fram till att det bara åtta prylar som är sammanpusslade ovan. De två sista är bredbandsabonnemang och W-lan. Det är ju inte riktigt prylar, men man kan ju inte vara utan det om man bockat av resten av listan.

Lämna ett svar