Reklam för vad?

TV-reklam har bidragit med många klassiska citat genom tiderna. Här kommer en liten quiz för att kolla hur lyckade reklamsnuttarna egentligen varit. Kommer man ihåg vem avsändaren är, eller kommer man bara ihåg reklamen i sig?

1. ”Till topps bestefar”

2. ”Du har ju hela helgen på dig”

3. ”…en cab, d

7 reaktioner till “Reklam för vad?”

 1. Här är mina svar…
  1. Ringnes öl

  2. Lotto

  3. Denna har jag faktiskt ingen aning om

  4. Philadelphiaost

  5. Pampers blöjor

  6. Pepsodent tanskraäm (kan ha varit något annat märke)

  7. Carlshamn Mejeri (blandade varor)

  8. Kinderägg

  9. Keno

 2. Trean…
  …är den första tv-reklamen jag kommer ihåg… en klassiker… däremot vet jag inte vad det är reklam för… skulle gissa på Saab eller nåt försäkringsbolag möjligen. I alla fall står en snubbe i en telefonkiosk och ska säga nåt om bilen, och medan kommer en grävskopa eller nåt och slår av taket på hans bil… Klockren. Förutom att man inte minns vad det är reklam för 😉

 3. Pfff….
  …det skriver jag ju slutet av texten. Men jag vet de flesta. Martins rad (som jag gissar att det är) är dessutom väldigt nära min. Så när som på sexan.

  Men jag vill höra fler gissningar innan jag avslöjar min.

Lämna ett svar