Mammabyxe-dags

Hej bebisen. Idag har mamma varit och köpt mammabyxor. Det börjar bli dags nu, för du får inte plats i mammas vanliga byxor längre. Det känns allt mer ”på riktigt” att du finns där när man får börja ha mammabyxor på sig. Det börjar bli hög tid att ta första kortet på magen nu, så vi får se hur magen växer allt eftersom du växer där inne.

Vi var i Solna och i Vällingby och handlade. Din farmor och farfar är här och hälsar på, så din storebror är hos dem och busar, så mamma och pappa får shoppa för sig själva. Vi åt lunch med alldeles på tu (tre?) man hand, och såg massor med små bebisar runt omkring oss. Då längtade vi massor efter dig. Bland annat träffade vi en av mammas gamla skolkompisar, som hade en liten 3 veckor gammal bebis med sig. Tänk att det bara är 5 månader kvar tills du är så stor…

Puss och kram från mamma, med nya mammabyxor

Lämna ett svar