Med farmor, farfar, oldemor och oldefar hela dagen

Idag så sov vi länge hela familjen, och efte en sen frukost så gick vi bort till oldemor och oldefar, farmor och farfar. Jag skulle vara där idag för mamma och pappa skulle åka ut och shoppa julklappar. Jag, farmor och oldemor tog en promenad ner till Spånga på direkten, jag gick hela vägen själv (men vi hade med vagnen för säkerhets skull). Vi köpte godis nere i centrum, mums!

Vi var till lekparken på dagiset som ligger bredvid oldemor och oldefar med och lekte en stund, ända tills farmor höll på att frysa ihjäl. Men jag ville ändå stanna och leka med båten och alla andra roliga saker, och gick inte med på att följa med hem förrän farmor lovade att farfar skulle leka med bilar med mig.

Så när vi kom hem så lekte jag och farfar med bilar massor. Det var jättekul! Också fick jag äta så mycket godis jag orkade, så till slut, när jag hade ätit massor med godis, och tuggade på en skumbjörn med choklad, så tog det stopp i godismagen. Så jag la tillbaka halva björnen i godisskålen och sa ”usch”. På pappas språk så skulle det ha hetat ”fy fan för godis”, men så får inte jag säga än. Så säger alltid pappa när han har ätit för mycket godis (med andra ord varje gång han äter godis)…

På eftermiddagen sen så kom mamma och pappa och hämtade mig. De åt också lite godis, sen åkte vi hem. De hade handlat massor med julklappar, åh vad spännande. Hoppas alla är till mig 🙂

Lämna ett svar