Farmor och farfar kommer och hämtar mig på dagis

Vet ni? Idag kom pappa och hämtade mig på dagis. Och farmor och farfar!! Jag blev lite chockad först, men sen ropade jag ”faffa, faffa”. Vi var ute och lekte när de kom, men sen gick vi in så jag fick visa dagis för dem, de har ju aldrig varit där förut. Jag tror att de tyckte att det var fint!

Sen tog vi en promenad hem från dagis. Men jag ville inte att faffa skulle köra vagnen, det skulle pappa göra. Jag och pappa vinkade hej då åt farmor och farfar när vi kom hem till oss, för de skulle gå vidare hem till oldemor och oldefar, och jag skulle få lite mat hemma. Sen skulle vi också gå dit. Precis när vi var klara jag och pappa för att gå bort dit så ringde mamma och sa att hon var hemma, och att vi fick åka bil med henne dit om vi ville. Det ville vi.

Hos oldemor och oldefar plockade jag fram alla mina bilar förstås. Också hade jag fått en ny bil med. Eller en buss förresten var det ju, med lego i och en gubbe. Den hade farmor och farfar köpt till mig. Den var jätterolig. Sen kollade jag på barnprogram med, det var Nasse. Honom gillar jag, han är en knasig björn. Också var det en ritsaga med, den var också rolig. Mamma kom på när hon såg den att mormor och gammelmomma brukade berätta såna för henne när hon var liten, så hon har lovat att fråga dem om sagorna, så att hon kan berätta dem för mig sedan.

Sedan var det dags för mat. Jag hade ju redan ätit hemma, men alla de andra var jättehungriga. Farmor hade lagat en supergod soppa, så jag ville också ha. Gott bröd var det till med. Mums! Jag åt ganska mycket innan jag gick ner och lekte med mina bilar igen. Sen fick jag kolla på Pippi medan de andra åt klart. När mamma och pappa äntligen ätit färdigt så var klockan ganska sent och jag var jättetrött, så vi packade ihop alla grejor och gick hem så att jag fick sova. Åh vad skönt! Mamma och pappa satt uppe och kollade på Idol-finalen på tv, Agnes vann, det blev mamma och pappa glada för!


Lämna ett svar