Bauhaus och lek på Ikea

Imorse vaknade jag inte förrän strax innan åtta. Skönt tyckte mamma och pappa. Men ändå låg de kvar och sov, så jag var tvungen att gå upp och roa mig själv som vanligt. Jag slog på Nalle Puh, men mamma och pappa hade slagit av ljudet på tv:n igår, så jag fick kolla på det utan ljud. Det var sådär.

Sen klev till slut pappa upp och gjorde frukost i alla fall. När han bad mig gå och väcka mamma och berätta att det var frukost råkade jag gå förbi tv:n, och det var så spännande på Nalle Puh just då, så jag satte mig och kollade vidare på det istället. Och pappa började pyssla med nåt annat, så det blev kall gröt till frukost idag. Men det var gott ändå.

Efter frukost klädde vi på oss och åkte iväg till Bauhaus. Där skulle vi handla lite olika grejor, men hittade inte allt som vanligt. Sen skulle vi åka hem och åka pulka, men när vi kom ut från Bauhaus så regnade det. Då åkte vi till Ikea istället. Där gick vi till leksaksaffären först, men där höll de på att sälja ut allt för att stänga, så det var ganska så utplockat. Sen var det lunchdags, och då gick vi och åt på ikea. Köttbullar, det är mums det. Jag åt upp allting på min tallrik och sen fick jag en glass till efterätt. Mumma 🙂 Och sen var det dags för det bästa av allt, nämligen lekavdelningen på Ikea! Men vet ni då? När jag sprungit dit (för jag hittar dit själv) så var den borta!! De hade plockat bort lekavdelningen. Typiskt. Men rutschkanan fanns kvar i alla fall som tur var, så jag åkte i den massor med gånger, det var kul.

Sen lockade mamma och pappa mig ifrån rutschkanan med att säga att vi skulle åka hiss. För det älskar jag också. Så då sprang jag till hissen och tryckte på knappen så att den skulle komma upp. Och sen tryckte jag på den gröna knappen inne i hissen som mamma sa också åkte vi ner. Där nere var det massor med folk, men vi skulle inte ha så mycket så det gjorde inget.

Efter en lång förmiddag så åkte vi hem så fick jag sova middag. Jag var jättetrött, så åh vad skönt det var! Jag sov i över två timmar, och när jag vaknade satt mamma och pappa och kollade på OC och åt lördagsgodis (men hm, är det inte söndag idag?). Jag gick och kröp ner i soffan hos dem, och när jag vaknat till lite så bad jag att få lite godis med, det fick jag. Det var gott det. Sen åkte vi och handlade mat på Coop, och där fick jag åka helikopter. Det var jättekul, men jag blev såklart arg när åkturen var över. När vi kom hem gick mamma och solade och pappa och jag gick upp och fixade mat och hängde upp våra nya fönsterlampor. Jag fick pannkakor till middag och sen melon till efterrätt. Det är gott det. Och när mamma kom hem igen var det dags för att sova. Och imorgon ska jag till dagis igen, jippie! Ska bli jättekul, jag har ju inte varit där sen i onsdags eftersom jag varit sjuk! Åh vad jag längtar!Lämna ett svar