Leker med Anton och träffar Emmelie och Alex

I morse vaknade jag klockan sju och ville att mamma och pappa skulle göra det också, men icke sa nicke. Men mamma följde med upp och knäppte på filmen som vi såg igår kväll i alla fall, den med fåglarna, också fick jag en flaska välling. Sen satt jag och kollade på nästan hela den innan jag gick in och väckte mamma och pappa och ville ha frukost.

Efter frukost så gick jag och mamma till Shell och handlade fika, sen tog vi en promenad till Anton och hans mamma och hälsade på. När vi började närma oss Antons hus så pekade jag på det och sa ”dä bo Anton”. Då blev mamma jätteimponerad att jag kom ihåg att Anton bodde där, för det var jättelänge sedan vi var där och hälsade på.

Hos Anton var det jättekul i alla fall. Han har jättemånga kuliga leksaker, och säkert 10 flygplan. Jag som älskar flygplan! Vi körde varsin traktor och brummade så att mammorna nästan inte hörde vad de sa när de satt och fikade, också mekade vi med lasbilen tillsammans. Vi tog ett par pauser emellanåt och fikade lite, men vi hann inte sitta så länge, för det var så kul att leka. När mamma sa att vi skulle gå hem och vila sen blev jag jättearg. Jag ville ju leka mer ju!!

När vi kom hem somnade jag bums. Sen sov jag ända till klockan tre då mamma väckte mig. Då blev jag lite sur. Mamma sa att vi skulle åka in till stan och träffa Emmelie och Alex, men det ville jag inte, jag ville sova mer. Då lovade mamma att jag skulle få sova i bilen på väg in till stan, och då sa jag okej.

Inne i stan var det massor med bilar, så vi snurrade jättelänge efter parkering, och till slut gav vi upp och ställde oss i parkeringshuset (även fast det är jättedyrt att stå där). Sen gick vi och ställde oss vid Åhl

Lämna ett svar