Hemma med mamma, pappa jobbar hemma

Idag så var både mamma och pappa hemma. Men pappa jobbade hemma, och mamma var hemma med mig som var sjuk. Det var mysigt att ha båda två hemma, även om jag inte fick störa pappa alls, eftersom han jobbade. Först blev jag lite sur för det i morse, men sen förstod jag att jag ju hade mamma alldeles för mig själv, så då gick det bättre.

Jag och mamma tittade på film och lekte hela förmiddagen. Sen åkte vi till Täby hela familjen för att hämta en ny dator som mamma och pappa köpt. Eller ja, en begagnad rättare sagt, fast ny för oss. Jag hoppas att det blir nån dator över nu när mamma och pappa har köpt ytterligare en dator, för jag tycker det är rätt orättvist annars om de ska ha sex datorer och jag ingen…

Efter vi hämtat datorn så åkte vi till Micheles i Solna för att äta lunch. Mamma och pappa åt goda pizzor och jag fick penne med köttfärssås. Det var mums och jag åt upp allting även fast det var en jättestor portion! Mamma och pappa var alldeles impade. Jag åt dessutom en massa pizzasallad och pizzabröd. Det var mums och jag var ju vrålhungrig. Men när mamma frågade om jag ville smaka av hennes pizza så sa jag artigt ”nej tack”. Jag är himlans artig av mig.

När vi kom hem från vår lilla utflykt var jag jättetrött och la mig och sov middag, och pappa jobbade vidare medan mamma pysslade och vilade lite. Mamma är lite extra trött nuförtiden, jag tror det är för att bebisen tar lite ork från henne. Hoppas den där ungen kan komma ut snart så mamma slipper gå och bära på den hela tiden.

Efter jag sovit middag tittade jag och mamma på en ny Nalle Puh-film som mamma köpte på Statoil på vägen hem från Täby. Den var jättebra, och jag tittade nästan på hela filmen. Mamma missade nästan hela, för hon sov. Knasmamma.

När pappa jobbat klart sen så fick jag bada med honom, och sen vad det dags för middag i köket innan fredagsmyset i soffan med popcorn, cola och film. Filmen vi skulle se idag hette Valiant och handlade om en massa fåglar. Den var jättebra! Men vi började kolla lite sent så jag blev lite trött så det började klia lite i benen på mig, så jag hade lite svårt att sitta stilla, och lite svårt att hålla mig vaken när jag och mamma la oss ner i soffan och tog på oss filten. Men jag lyckades hålla mig vaken i alla fall tills filmen var slut och det var dags att gå och sova. Men jag hade inget emot att få gå och sova, sängen är bra skön ibland!

Lämna ett svar