Mysteriet med den trådlösa telefonen är löst

I slutet av år 2003 damp en lapp ner i brevlådan som berättade att jag hade ett paket att hämta ut på Posten. Eftersom jag inte hade beställt något blev jag nyfiken på vad det var.

Väl på Posten fick jag ut en giffy-påse med namnet Tord Wennerborg på. Och döm av min förvåning när packar upp en trådlös telefon från Philips. Inget annat, inget brev och ingen avsändare.

Så igår sökte jag på Google på ”Wennerborg” och fick upp en träff som länkade till Expressen. Där löstes mysteriet, jag hade vunnit telefonen i en tävling på Expressens hemsida. Det oförståliga är dock stavningen, för om jag har fyllt i mitt namn i en tävling på internet så skulle jag ju knappast stava med O?

Jag vill i alla fall passa på, så här 2,5 år senare, att tacka Expressen för vinsten. Men ett tips till för framtida tävlingar är ju att antingen meddela vinnarna via e-post, eller åtminstone skicka med ett grattis-brev tillsammans med vinsten.

[url=http://www.gt.se/index.jsp?d=234&a=63418|]Vinnarsidan på Expressen.se[/url]

3 reaktioner till “Mysteriet med den trådlösa telefonen är löst”

  1. Wennerbårg??
    Så igår sökte jag på Google på ”Wennerborg” och fick upp en träff … …Det oförståliga är dock stavningen, för om jag har fyllt i mitt namn i en tävling på internet så skulle jag ju knappast stava med O?

Lämna ett svar