Fortfarande sjuk och hemma med mamma

Jaha. Så idag blev det inget dagis heller då för mig. Usch vad trist! Men det var ganska skönt samtidigt, eftersom jag inte sovit något vidare inatt heller.

När pappa åkt till jobbet så satte jag och mamma oss och tittade på film. Men jag var rastlös och ganska gnällig. Jag hade allt hellre varit på dagis ändå idag. Men jag snorar massor och hostar och nyser, så det hade nog inte varit så bra för de andra barnen om jag varit där, för då kanske jag hade smittat ner dem massor…

Vi tog det ganska lugnt hela dan jag och mamma, och gjorde bara lugna saker som att titta på film eller att rita. Vi tittade på en massa foton med, från när jag var alldeles nyfödd (men jag trodde inte på mamma när hon sa att den där lilla bebisen som mamma gosade med var Moltas) och från min 1-årsdag bland annat. Vi tittade på bilder när jag låg i mammas mage med, men jag tyckte mest att mamma såg tjock ut som nu. Hon har ju en jättemage ju. Men på vissa bilder var hennes mage till och med större än vad den är nu, knasigt men sant!

På kvällen när pappa kom hem bakade vi scones till middag, jag har ingen vidare matlust nu heller när jag är sjuk. Sen skyndade mamma iväg till gravidyoga, det är tydligen nåt som hon och bebisen i magen ska gå på nu fram tills bebisen kommer nästan. Jag förstår inte alls vad det är, det låter konstigt tycker jag. När mamma kom hem sov jag sedan länge. Men jag ska vara hemma imorgon med hos mamma, för de vågar inte släppa iväg mig till dagis för tidigt nu eftersom jag blev sjuk direkt igen när jag var där tidigare i veckan. Dumt, jag längtar efter alla mina dagiskompisar ju…


Lämna ett svar