Pratar med mormor och morfar i telefon

I morse när vi åkte till dagis så fick jag syn på en hund. Åh vad jag längtade efter mormor och morfar och hundarna då. Jag berättade för mamma och pappa att mormor har ju många hundar.

När mamma hämtat mig på dagis på eftermiddagen sen så fick jag ringa till mormor och morfar och prata lite med dem, eftersom jag längtat så efter dem idag. Och oj vad jag hade mycket att berätta, det var ju jättelänge sedan jag pratade med dem sist. Jag berättade om traktorn på tv:n, om de fina sångerna jag kan sjunga nu, frågade om vovvarna och allt. Vi pratade i en hel halvtimme innan mamma bröt telefonen ur fingrarna på mig med våld. Nåja, jag skrek i alla fall som att det var det som hade hänt när hon tog telefonluren ifrån mig… Men det var kul att prata i telefon igen, det var ganska länge sedan sist nu!Lämna ett svar