Sjunger

Idag när mamma kom för att hämta mig på dagis så mötte hon Karin som var på väg hem. Karin berättade för mamma att jag och William sjungit Nannes ”Håll om mig” hela eftermiddagen och att vi ätit modellera. Knasigt va? Jag satt och åt frukt inne på granen när mamma hade pratat klart med Karin. Jag åt äpple, det var jättegott. Och inte ville jag följa med hem idag heller, men när mamma äntligen krånglat på mig alla kläder så erkände jag att jag var jättetrött och att det var därför jag var så bråkig.

I bilen på väg hem frågade mamma om jag och William sjungit idag, också sjöng hon ”Håll om mig”. Då började jag sjunga med, och sjöng jättebra, så mamma blev jätteimpad. Jag är jätteduktig på melodier. Jag kan ju sjunga ”Fan, fan, fan” med Thåström med, och ”Tommy tycker om mig” med Carola. Jo, i alla fall så berättade jag för mamma sen när vi sjungit klart att jag suttit på pottan idag på dagis. Och kissat på pottan dessutom. Det var första gången jag satt på potta på dagis idag, men mamma och pappa har sagt till så jag ska få göra det varje dag nu. Jag berättade att William suttit på pottan med, men att Dina satt på toaletten. Mamma blev jätteglad när jag berättade, det var första gången jag berättade alldeles själv något jag gjort på dagis, utan att mamma vetat om det innan. Fast det var ju bara för att det var första gången jag satt på pottan på dagis, det var ju spännande ju.

När vi kom hem hade det kommit filmer från ”Bra film” med posten. Då sa jag till mamma att jag ville titta på film. Men det var ingen barnfilm med, så jag fick titta på Mulan. Mest ville jag mysa med mamma i soffan, men mamma var tvungen att jobba. Typiskt. Men efter en stund kom pappa hem och då ville han höra mig sjunga ”Håll om mig” också, så jag sjöng lite för pappa. Sen åt vi och myste lite och sen tog mamma på mig pyjamas. Då boxades vi lite, det var jättekul! Pappa hörde hur vi skrattade och då kom han också in och boxades lite med mig. Sen fick jag äntligen gå och lägga mig, då var jag jättetrött och somnade som en stock!


Lämna ett svar