Ikea (igen), Babyland och hemmabus

Idag bar det av till Ikea igen efter lunch. Mamma och pappa hade kommit på en massa fler saker de behövde därifrån. Men det gjorde inget, för de lovade att jag skulle få leka på barnavdelningen idag, och åka rutschkana. Och det gjorde jag, det var jätteskojsigt. Och att leka med alla de andra grejorna med, gungfåtöljen, hoppmadrassen, gunghästen och allt. Åh vad jag gillar Ikea. Förutom när mamma och pappa ska tvinga mig därifrån 🙁

När vi handlat klart på Ikea var det dags för Babyland, vi skulle kolla på en syskonvagn så att både jag och bebisen i magen ska kunna åka vagn samtidigt. Men först fick jag en korv, det var tur det för åh vad hungrig jag var. Men på Babyland var jag mätt och belåten och tyckte att vagnen mamma och pappa kollade på var fin. Jag provsatt den också, den var helt ok. Men oj vad stora de är, så vi måste nog köpa en större bil! Medan mamma och pappa kikade vidare på vagnar och annat gick jag till Babylands lekrum och busade. Det fanns ett flygplan där som man kunde stoppa i en peng i och flyga med. Men jag tyckte att det var en helikopter, så det så!

Sedan åkte vi hem, för oj vad trött jag hade hunnit bli då. Jag somnade i bilen på vägen hem, men somnade om gott hemma i sängen sedan med. När jag vaknade på eftermiddagen höll mamma och pappa på att pyssla med kartonger och puffar och annat från Ikea, som skulle skruvas ihop och så. Samtidigt kollade de på OC. Jag kröp upp i soffan med mamma, och när avsnittet av OC var slut som de kollade på så sa jag ”mer, mer”, så då fick jag kolla på ett avsnitt till tillsammans med dem. Sen var jag jättebusig och körde omkring med bilen, marscherade runt i lägenheten och bara busade och skrattade. Senare åkte pappa och handlade mat, och då fick jag bada. Mamma satt och bokförde för fullt då, så hon tog med sig den bärbara datorn in i badrummet och fortsatte med det medan jag badade. Så jag fick bada jättelänge, men det gjorde inget, för det är kul att bada! Efter badet var det sängdags, åh vad skönt att få sova! Och imorgon är det dags för dagis igen 🙂

Lämna ett svar