Ikea och lunch hos oldemor och oldefar

Idag åt vi scones-frukost och sen åkte vi till Ikea för att uträtta lite ärenden. Jag var inte så sugen på att leka idag när vi gick förbi barnavdelningen, så jag lekte inget där idag. Mamma och pappa skyndade sig igenom Ikea så gott de kunde, och hittade inte riktigt allt de skulle ha. Men lite i alla fall.

När vi skulle åka från Ikea ringde pappa till oldemor och frågade om det var ok att vi kom och hälsade på. Det var det, och oldemor hade precis lagat lunch så att det skulle räcka till alla. Vilket lyx! Så vi åkte dit och satte oss vid ett dukat bord. Men jag hann plocka fram mina bilar där innan i alla fall och leka lite. Sen åt vi god köttfärslimpa med lingonsylt till. Mums! Och till efterätt så fick vi dajmglass. Åh vad gott, jag som älskar glass!

Efter maten lekte jag och oldemor med tåget och pappa hjälpte oldefar med nån grej på datorn. Sedan gick vi hem för att sova lite middag. Jag somnade direkt när vi kom hem, och sov ganska länge. När jag vaknade satt mamma och pappa och åt lördagsgodis, så då fick jag också det. Vilken lyckodag!

Sedan tog vi en promenad till Lidl för att handla lite. Mamma hade aldrig varit där, och inte jag heller. Det var jätteroligt där, stort som bara den och med massor med roliga varor. Och nästan inga folk, så jag kunde springa omkring precis som jag ville!

När vi kom hem från Lidl så sjöng vi lite och tittade på tv innan det var dags för nattens sömn.


Lämna ett svar