Sovmorgon sen hemfärd

Idag sov vi ända till kvart i tio (jag sov de sista timmarna med mamma i hennes säng, mysigt). Inte konstigt att vi sov så länge eftersom vi var vakna så länge igår.

Sedan åt vi långfrukost, och packade vi ihop allt för att åka hemåt. Jag började fundera och prata med mamma och pappa om vilken film jag skulle se i bilen på vägen hem redan långt innan vi var klara att åka (om ni minns så fick ju jag en rolig dvd-spelare till bilen i julklapp :-)).

När vi packat ut allt till bilen vid ett-tiden och sagt hej då till mormor, morfar, Emmelie och vovvarna så började jag bilresan hemåt med att kolla på Pippi. Men jag orkade inte se klart hela utan somnade efter att ha tryckt i mig två bananer, en välling och en ask med russin. Vaknade inte förrän i Bollnäs, där vi stannade och tankade och sen åt på Max. Jag fick kycklingnuggets och pommes frites. Mums. Sen kollade jag på Emil, och efter det blev det blandskivan jag fick i julklapp med Nasse, Tåget och en massa annat.

När vi började närma oss hemma började jag prata om Spånga, och när vi svängde in vid shell så skrek jag ”HEMMA” så högt jag kunde. Sedan började jag direkt att rabbla upp alla mina roliga leksaker som jag längtat efter och skulle leka med.

När vi packat in allt från bilen så fick jag mat igen, sen somnade jag gott i min egen säng efter att ha lekt med alla leksaker (utom tåget och bilen, som mamma och pappa lovade att jag skulle få leka med imorgon istället efter dagis). Åh vad skönt att vara hemma igen.

Lämna ett svar