Grabbkväll med pappsen

Idag var första dagen på dagis på över en vecka. Det var allt lite kämpigt att vakna så tidigt som man skulle i morse, men det var jag inte ensam om att tycka, för mamma och pappa var allt lite sega de med… Men jag ville inte alls höra talas om att åka till dagis när jag vaknade, ville hellre vara hemma och mysa och titta på tv. Tror inte jag var ensam om det heller. Men synd som det är så får man ju inte alltid göra som man vill. Och när jag väl kom till dagis så blev jag jätteglad. Jag mötte William och Clara när jag kom, de kom också dit precis. Jag ropade ”hej William” och ”hej Clara” när jag fick syn på dem. Clara hade på sig en ny klänning som hon hade fått i julklapp. Den var jättefin, så jag sa ”sin Clara”. Sin betyder fin på Moltas-språk.

Det var inte så många barn på dagis idag, men det var roligt att leka. Sen på eftermiddagen när det var dags att åka hem så kom pappa och hämtade mig. Det är alltid kul, för då får jag antingen åka vagn eller pulka hem. Och eftersom det är så mycket snö nu och kallt ute så var det pulka som gällde idag. Och det är ju det allra bästa 🙂

Sedan hade jag och pappa grabbkväll hemma, för mamma jobbade sent och hade möten. Jag fick bada och sen målade vi lite innan det var dags för mig och pappa att dela på en pizza i soffan medan vi kollade på Emil. Och precis lagom tills jag skulle gå och sova så kom mamma hem och pussade mig godnatt.

Lämna ett svar