Fettisdagen

Idag har mamma varit hemma med mig och pappa har jobbat hemma. Jag gillar att ha dem båda två hemma! Dessutom har jag varit snäll idag, så mamma har fått lite gjort hon med som bra är…

Framåt lunchtid så klädde vi på oss allihop och gick ut på en promenad. Det är skönt med lite frisk luft, man blir så himla trött när man är inne hela dagarna. När vi börjat vår promenad bort mot dagis kom mamma på att det är fettisdagen idag, så då var det bara att vända och gå ner till Spånga och köpa semlor. Vi uträttade lite annat i Spånga med när vi ändå var där, och jag fick springa av mig lite på torget (jag fick ju inte följa med in någonstans eftersom jag smittar fortfarande). Sen köpte vi pizza till lunch som vi gick hem och åt. Det var mums. Och efter det var det dags för mig att sova lite middag, det var skönt det. Men jag sover väldigt dåligt nu, så när jag vaknat efter bara en liten stund så tog vi en fikastund (men jag ville varken ha min semla eller smaka av pappas vaniljmunk, så jag fikade bara jos). Efter fikat så la sig mamma och jag i soffan och lite tillsammans där framför en film tills pappa jobbat klart.

Pappa satte igång att laga mat när han jobbat klart, och vi sjuklingar höll oss kvar i soffan en stund till (mamma är fortfarande jätteförkyld och har ont i halsen). Sen åt vi god köttbulle- och potatismiddag som pappa lagat, och mätt och belåten fick jag ta ett välbehövligt bad sedan. Jag har varit totalinsmetad med kylande zinksalva för att det skulle klia mindre i flera dagar nu, så det var väldigt skönt att få tvätta av sig allt kladd. Efter badet tittade jag en stund på tv innan det var dags att sova för natten. Sov gott!



Lämna ett svar