Promenad och kli-iga prickar

Natten till idag har inte varit någon rolig natt. Jag har varit vaken massor och sprungit in till mamma och pappa varje gång. Jag har legat inne hos dem och vridit och vänt mig för att det kliar så in i sjutton på alla prickar. Sen har mamma och pappa burit in mig till min säng igen och där har jag somnat om och sovit kanske en timme bara innan jag vaknat igen och gått in till mamma och pappa. Så har jag hållit på hela natten. Till slut orkade jag inte hålla på att springa upp och ner längre, så jag gick och slog på tv:n mitt i natten och tänkte kolla på film. Men då kom pappa upp och sa att jag inte fick göra det utan att jag måste sova lite. Men det är ju så svårt ju när det kliar överallt 🙁

Framåt morgonsidan fick jag i alla fall kliva upp och titta på film. Jag tittade på ”fanten” igen och låg i soffan och myste lite medan mamma och pappa fick sova. Men det är svårt att ligga stilla, så jag fick snurra lite i soffan och vara uppe och byta film emellanåt eftersom det kliade så. Till slut klev pappa upp och gjorde frukost, och mamma kom upp med. Och efter frukost klädde vi på oss varma kläder och gick ut på en promenad. Vi skulle gå ner till videoaffären för att hyra lite nya filmer till mig som jag kan kolla på i veckan när jag ska vara hemma från dagis. Men när vi hyrt klart filmerna så bestämde mamma och pappa att de skulle gå en promenad, för det var så fint väder (kallt, men solen sken och det var ändå vårkänsla i luften). Jag blev jättetrött av friska luften och somnade nästan direkt i vagnen (tro det eller ej, det har knappt hänt tidigare att jag somnat i vagnen). Mamma och pappa var nog ute och gick i en timme medan jag sov, sen gick de och handlade lite mat innan vi var hemma igen. De tyckte att jag skulle fortsätta sova när vi kom hem, men det ville inte jag. Men jag ville inte så mycket annat heller utan var ganska rastlös. Vi började kolla lite på en av filmerna vi hyrt till mig (Lilo och Stitch 2), men pappa orkade inte se och jag och mamma somnade nästan i soffan. Eller ja, mamma somnade inte bara nästan… När det gått en timme av filmen hade jag tröttnat och gick och frågade pappa om vi kunde leka. Då spelade vi lite på datorn och ritade och busade. Sen väckte vi mamma som värmde mat till mig som jag fick äta innan mamma och pappa gjorde ett nytt försök att få mig att sova. Det gick inte den gången heller, inte förrän tredje gången de la mig gav jag upp och sov en liten stund. Med betoning på liten.

När jag vaknade igen härjade jag runt och försökte störa mamma och pappa så mycket som möjligt i deras filmtittande. Men efter lite mat och bus sen så somnade jag gott för kvällen…

Lämna ett svar