Kollar vagn

Idag var jag och pappa och kollade på barnvagn till dig på Bonti inne i stan på lunchen. Där hade de Peg Perego-vagnen vi varit ute efter. Men den kändes lite för ostabil för att klara att ha din storebror ståendes på med när vi ska köra er båda, så det får nog bli någon annan vagn. Eventuellt ska vi kolla på nån begagnad lite mindre vagn än den vi har, bara för att ha nåt lite lättare att kånka om kring på (och flyga med).

På kvällen skulle du och jag ha varit på gravidyoga som vanligt, men jag hade blivit så dunderförkyld natten till idag, så vi fick hoppa över det. Det var nog tur det, för oj vad trött jag var. Sov mest hela kvällen sen, men du var vaken och pigg och väckte mig emellanåt. Som för att berätta att du finns där inne och mår bra även om mamma går i förkylningsdvala…

Lämna ett svar