Vattkoppor

I natt vaknade jag och hade kissat igenom, så jag gick in och väckte mamma och pappa. När mamma bytte blöja och pyjamas på mig så upptäckte hon att jag hade vattkoppor. Typiskt… Jag var alldeles prickig både på magen och på ryggen. Men det har gått vattkoppor på dagis, så vi var lite förberedda i alla fall.

Vi gick och la oss igen sen hela familjen, och jag fick sova hos mamma och pappa tills väckarklockorna ringde. Efter frukost så jobbade pappa hemma och mamma var hemma med mig (stackars mamma var förkyld med och hade jätteont i halsen och hade feber igår, så hon skulle nog ha varit hemma även om jag skulle varit frisk). Vi hittade på lite olika saker, men jag hade feber och var ganska så loj, så jag vilade mycket i soffan. Pappa ringde till dagis och berättade att jag hade fått vattkoppor, så nu vet de att jag inte kommer dit på en vecka eller nåt igen. Sen ringde Dinas mamma och berättade att Dina fått vattkoppor med, så hennes kalas imorgon var inställt. Jag hade ju ändå inte kunnat gå på det eftersom jag hade vattkoppor, men vad typiskt att vi skulle få vattkoppor just nu, jag som längtat efter att få gå på hennes kalas ju!

När pappa slutat jobba på eftermiddagen så kollade vi på film som pappa hyrt igår. Lejonkungen 2 var det, och den var jättebra. Vi åt popcorn och drack cola med, mums! Och när filmen var slut så gick jag och la mig, det är tröttsamt att ha fulla kroppen med prickar!

Lämna ett svar