Klädshopping

Hej gosing i magen. Idag har vi varit och handlat ditt första klädesplagg. Ett par jeans ska finnas i var mans/kvinnas garderob säger din pappa, så ett par jeans blev det som du ska få ha på dig på väg hem från BB (din storebror fick ett par jeans han också när han föddes). Får väl se om vi ska ha en rosa eller blå topp till den här gången 🙂 Det fanns jättemycket söta bebiskläder och man skulle vilja handla massor. Men vi får väl ta det när du kommit ut när vi vet vem du är.

Det börjar ju närma sig att du ska komma ut nu, du kan inte ana vad vi längtar. Men ändå är det dryga två månader kvar, och samtidigt som vi vet att tiden går fort så känns det som jättelänge kvar. Men vi får väl ta och sysselsätta oss fram tills du kommer med att fixa barnvagn och sängkläder och sånt, så kanske vi fyller dagarna i alla fall 🙂

Ikväll blir det melodifestival med tacogratäng och besök av Karin och Erik. Din stackars storebror han är fylld av kliiga prickar som kallas vattkoppor så han kommer nog att somna tidigt och missa melodifestivalen ikväll.

Puss och kram från mamma

Lämna ett svar