Mp3-spelaren förstör musiken?

Jag kliver upp, käkar frukost, lämnar Moltas på dagis. Sedan pluggar jag i hörlurarna, ena änden i mp3-spelaren, andra i öronen. Slår på det som är min favoritmusik för närvarande och lyssnar hela vägen till jobbet.

Startar datorn på jobbet, sätter på mig datorhörlurarna, och så på med favoritmusiken igen. Hemfärden ser likadan ut. Konstant denna "favoritmusik" i öronen. Detta medför att två dagar senare är favoritmusiken inte min favoritmusik längre, och jakten på ny sådan börjar.

På den gamla goda tiden, då man (eller iaf jag) inte levde 12 h av dygnet med musik i öronen, kunde en skiva hålla i månader. Detta trots att man nuförtiden inte måste välja EN skiva i taget utan kan ha hela sin musiksamling i en liten manick som är en bråkdel av storleken på en cd-freestyle.

Lämna ett svar