Spelar dataspel och kollar på ny vagn till bebisen

I morse vaknade jag alldeles för tidigt tyckte mamma och pappa. Klockan var efter sju, men mamma och pappa hade inte gått och lagt sig förrän tre inatt, så de hade inte hunnit sova så länge. Jag satte mig i soffan och tittade på ”fanten” (fem myror är fler än fyra elefanter) och åt välling. Sen lekte jag ända till efter nio, när jag fick nog på att mamma och pappa bara sov, så då gick jag och väckte dem. Jag läste en stund i sängen med dem innan jag lyckades få dem att kliva upp, också gosade jag lite med pappa. Det är roligt att gnugga nos 🙂 Jag har förresten lärt mig säga att jag vill saker nu med. Moltas VILL bada, Moltas VILL ha gröt osv. Det är himla skönt att äntligen kunna berätta vad man vill…

Efter en sen frukost så ville jag spela lite dataspel, så då fick jag göra det. Jag är superduktig både att starta datorn, slå på spelet och att spela spelet och välja de olika delarna i spelet själv. Jag kan styra musen och klicka jättebra. Sen kan jag stänga av datorn alldeles själv med, pappa har visat var jag ska gå in för att avsluta. Efter en stund så klädde vi på oss och gav oss av ut en sväng. Vi skulle åka och titta efter en ny barnvagn till bebisen, en lite mindre än den stora vi har nu. Men vi hittade inget direkt. Men jag lekte och hade kul på Babyland i alla fall medan mamma och pappa tittade på bilar. Och jag åkte helikopter med (men mamma säger att det är ett flygplan, men det går jag inte med på).

Sen åkte vi hem och åt lunch, och sen sov jag middag ganska länge. När jag vaknade satt mamma och pappa och kollade på OC på dvd som vanligt. Då kröp jag ner hos dem i soffan och myste en stund och kollade på OC med. Sen fick jag välling, popcorn och cola. Mums. Och sen glass, så det var en riktig lyxkväll! Sen ville jag se på Bamse, så då fick jag göra det medan mamma och pappa jobbade lite framför datorerna.Lämna ett svar