Pulka och melodifestivalmys med Karin och Erik

I morse sov mamma och pappa länge och jag hann kolla på två hela filmer innan de vaknade. Jag låtsades laga gröt med i min kastrull, eftersom jag aldrig fick nån gröt av mamma och pappa, suck. Men vid halv nio klev i alla fall pappa upp till slut och började fixa frukost. Tur det, jag höll på att svälta! När vi skulle väcka mamma busade vi lite i sängen, och jag visade mamma och pappa att jag lärt mig göra fula miner på dagis. Titta på korten så får ni se vad duktig jag är!

Efter frukost pysslade och lekte vi en stund, och sen tänkte mamma och pappa gå ut och åka pulka med mig men det ville jag inte alls. Jag hade blivit rätt trött vid det laget, så efter lite dataspel så ville jag sova middag hellre än att åka pulka, så då fick jag göra det.

När jag vaknade sen så var inte mamma hemma. Hon hade åkt iväg på libanesisk middag med sina tjejkompisar, så det var bara jag och pappa hemma. Vi klädde på oss och gick till lilla pulkabacken här i området och åkte lite pulka. Men jag tröttnade rätt fort och ville gå hem, så då gjorde vi det efter en liten tur i skogen. När vi kom hem fick jag bada. Det älskar jag! Och precis när jag badat klart och klätt på mig så ringde det på dörren. Då kom mamma, och med sig hade hon Karin och Erik. Jag blev jätteglad och drog med mig dem in och skulle kolla på Pippi på tv direkt. Sen ville jag visa min dator för Erik med, så han följde med mig och spelade datorspel en stund. Vad kul det är att ha kompisar här!

Sedan gick pappa och Erik och köpte pizza till sig. Mamma plockade fram godis medan de var borta, och jag delade snällt med mig till Karin av alla mina godisar (oftast efter att jag smakat lite på dem själv först). Lagom till melodifestivalen skulle börja så kom pappa och Erik hem, och jag fick smaka pizza jag med, det var mums! Sen tänkte mamma och pappa gå och lägga mig, knasbollar! Jag ville ju vara vaken och se melodifestivalen ju. Som tur var så lyssnade de på vad jag sa och lät mig vara uppe en stund. Vi upptäckte att årets tema för melodifestivalen var att svaja med en arm ovanför huvudet, så jag dirigerade alla att göra så till varje låt med, och visade en massa andra dansrörelser som alla skulle göra till låtarna, och jag dansade omkring som en galning. Det var jättekul och jag dansade ända tills det på riktigt var dags att sova, och då var jag så trött att jag inte protesterade det minsta… Mamma, pappa, Karin och Erik därmot satt uppe och ugglade ända till klockan nästan var tre, så oj vad trötta de kommer att vara imorgon.


Lämna ett svar