Oldemor och oldefar efter dagis

Idag fick vi gå till dagis eftersom bilen var trasigt. Ännu ett plus med en trasig bil, jag gillar mer att få åka vagn eller pulka till dagis än att åka bil. I dag blev det vagn och det var pappa som körde mig dit… Han kom och hämtade mig sen på kvällen med, men då tog han pulkan, för det hade kommit en massa snö. Jippie 🙂

När vi kom fram till vårat hus så kom mamma ner precis när vi kom. Vi skulle gå till oldemor och oldefar och hälsa på. Och gissa vad? När vi kom dit så hade oldemor gjort köttbullar och mos som vi fick äta. Mums vad gott, jag älskar oldemors köttbullar (det gör alla andra med!). Och jag åt massor med mos också. Sen hade mamma och pappa köpt med sig fika med, så efter maten så blev det fika, och sen lekte jag och oldemor med alla bilar en stund innan oldemor var tvungen att gå till sin körsång. Då gick jag, mamma och pappa hem till oss för då var det så sent så att det var dags för mig att sova för natten.

Lämna ett svar