Fredrik och Jenny hem, Kista och bilen sönder så vi fick åka buss

Idag så skulle Tedde och Jenny åka hem. Det tyckte jag var trist… Men jag passade på att leka så mycket jag kunde med dem på förmiddagen i alla fall, och ritade med Tedde. Han ritade en massa konstiga saker på min rittavla… Sen blev jag så trött så jag fick sova en stund, och då åt de andra lunch och sen åkte Tedde och Jenny, så när jag vaknade så var de inte kvar längre 🙁

Vi gjorde oss iordning för en liten tur till Kista sen. Vi skulle handla en massa prylar på Clas Ohlson. Jag fick springa omkring som jag ville på Clas Ohlson, det var jättekul. Jag sprang ifrån mamma en gång, då blev hon jätterädd när hon inte hittade mig. Jag blev också lite rädd när jag upptäckte att mamma inte hade sprungit efter mig, så då ställde jag mig och ropade på henne. Det var tur att hon hörde var jag var då…

När vi var klara med vårt handlande så gick vi ner i garaget och skulle åka hem. Trodde vi… När vi kört ut från parkeringsplatsen så skramlade det till massor under bilen, och sen dog bilen bara. Sen gick den inte att starta igen, så mamma och pappa fick skjuta in bilen på en ny parkeringsficka, och sen ringde mamma till morfar för att fråga om han kunde komma på vad som var fel. Han tyckte det lät som ett stort motorfel, och mamma och pappa såg tusenlapparna flyga iväg. Sen ringde mamma och frågade försäkringsbolaget om vi kunde få bilen bärgad därifrån, men det fick man inte på helgerna. Så vi fick gå till parkeringsvakterna och säga till att våran bil skulle stå kvar till dan efter då bärgningsbilen skulle komma och hämta den. De var snälla så vi behövde inte betala nåt för att stå kvar heller.

Ja, sen var det till att ta buss hem från Kista då istället. Jag hade hunnit bli både otålig och hungrig under den här stunden (kanske kan det ha hängt ihop, men kanske inte). Så när vi gick förbi food courten inne i Kista sen på väg till bussarna så skrek jag MAT allt jag kunde. Mamma och pappa insåg att de inte skulle få hem mig utan att stoppa i mig lite mat, så vi gick till Mc Donalds och köpte med oss mat därifrån. Sen gick vi till bussen, på jag tyckte att det var jättebra att bilen gått sönder så att jag fick åka buss, för jag älskar att åka buss 🙂 Men mamma och pappa var inte lika glada… Jag fick äta min Mc Donalds-middag på bussresan hem, och det var mums. Jag var ju sååå hungrig. Till efterrätt fick jag en Mc Flurry med, det var också jättegott. Mamma och pappa sparade sin mat och åt soggiga hamburgare hemma i soffan sen och deppade över bilen. Men då hade jag somnat sedan länge sen, med ett leende på läpparna för att bilen gått sönder så jag fick både Mc Donalds-mat, glass och en busstur 🙂Lämna ett svar