PULKA!

I morse när jag vaknade ville jag direkt gå och väcka Fredrik och Jenny. Men det fick jag inte för mamma och pappa. Typiskt. Men pappa klev upp och tittade på tv och lekte med mig tills de andra vaknade i alla fall (och det var ganska länge, vilka sjusovare!).

När alla äntligen vaknat så åt vi gröt- och äggfrukost, det var gott det… Och direkt efter frukost klädde vi oss för att åka ut och åka pulka. Klockan hade hunnit bli ganska mycket, och det tog en stund innan vi hittade jättepulkabacken som vi letade efter. Men oj vilken pulkabacke!

Det var lite isigt i backen och den var brant och lång som sjutton, så det var lite svårt att komma upp. Men det gick bra om man tog det lite lugnt. Jag åkte några gånger, men sen ville jag hellre putta på när alla andra åkte. Pappa och Fredrik tävlade jättemånga gånger om vem som kunde komma längst, och sen åkte mamma en enda gång i slutet och åkte jättejättelängst. Vilken duktig mamma jag har va?

Sen bad jag pappa att vi skulle åka och köpa korv, för jag var så hungrig. Så då gjorde vi det, men när jag väl fick korven var jag så trött så jag inte orkade äta den. Men vi skyndade oss hem istället så jag skulle få sova. Jag var alldeles iskall om både händerna och fötterna när vi kom hem, men det var inte så konstigt, det var ju -10

Lämna ett svar