Mysfredag, en dator, hosta och Tedde och Jenny

Pappa hämtade mig på dagis idag, med vagnen, jippie! Vi gick direkt från dagis ner till Spånga centrum och hyrde film. Jag fick välja och ville ha Tarzan 2 och Djungelgeorge. Men pappa valde en annan istället för Djungelgeorge, om en räv. Sen gick vi och köpte popcorn och cola och lite sånt.

När vi kom hem så fick jag en egen dator till mitt rum som pappa började installera. Åh vad spännande. Mamma kom inte hem förrän sent eftersom hon jobbade över. Knasigt att göra det på just en fredag tyckte pappa! När hon kom hem kollade vi på film och myste i soffan med popcorn och cola. Vi kollade på Tarzan 2 och den var jättebra!

Efter filmen var klockan mycket och jag fick gå och sova. Men jag fick inte sova i min egen säng, utan i resesängen som pappa ställt upp i mamma och pappas rum. Det var för att Fredrik och Jenny skulle komma senare på kvällen, och då skulle de få sova i mitt rum.

Jag vaknade när jag sovit ett par timmar för att jag hostade så himla mycket. Då tog mamma upp mig för att ge mig hostmedicin. Och gissa vilka som var här då? Fredrik och Jenny! De hade kommit strax efter jag somnat. Åh vad kul. Men jag var jättetrött och bad att få gå och sova igen så fort jag fått min hostmedicin och lite vatten och sagt hej till Fredrik och Jenny. Men imorgon, då ska jag leka med Fredrik (Lelik), så det så!Lämna ett svar