Halsband och V28

Hej gosing.

Idag är mamma i v 28+1. Magen börjar bli riktigt putig nu och många kommer fram och säger att jag har en fin mage. Det är roligt. Och finast av allt är ju det som är inuti 🙂 Pappa knäppte kort på magen i morse, då det kändes som att den putade lite extra, visst är den stor nu?

När jag väntade Moltas så fick jag ett ”gravidhalsband” av din pappa. Det är en silverkula med något i som skramlar när man går. Det är meningen att bebisen ska höra klingandet och sen när den kommit ut så kan man hänga den på vagnen så känner bebisen igen ljudet och känner samma trygghet som i magen. Din storebror reagerade aldrig på halsbandet överhuvudtaget (han gillade däremot när pappa sjöng och spelade gitarr för magen). Men i morse tänkte jag att jag skulle testa halsbandet på dig med, och det gick desto bättre. Du reagerar så fort jag rör silverkulan, och sparkar hej vilt 🙂 Så det får nog bli du som får ha silverkulan på vagnen istället. Då kanske du kan bli en sån bebis som kan sova tryggt i vagnen med när vi är ute och går. Din storebror har aldrig nånsin sovit en blund i vagnen…

Nu ska jag åka ut och äta lunch med mina arbetskamrater. Råkade just skramla till med halsbandet och vips så kände jag en spark igen. Mysigt.

Puss och kram från mamma

Lämna ett svar