Ultraljud och gravidyoga

Hej bebis!

Idag har jag och pappa varit och tittat på dig igen på ultraljud, för att få dig på film. Åh vad skönt det var att att få höra att allt är bra med dig. Du är en bamsebebis och väger uppskattningsvis 1242 gram redan. Så mycket ska man inte väga förrän man är tre veckor äldre än vad du är, men å andra sidan var ju din storebror rätt så stor när han kom ut med…

Efter ultraljudet gick vi och tittade på en Urban Jungle-syskonvagn för att känna efter om vi vill ha en syskonvagn eller inte. Vi har inte riktigt bestämt oss än, men helst vill vi nog slippa. De är ändå väldigt stora och klumpiga. Storebror får nog allt ta och bli stor och gå eller stå på ståbräda istället, så får du ta vagnen. När vi ska till London får vi väl ta med paraplyvagnen med till brorsan, så att ni båda har vagnar om vi ska gå mycket. Vi var och provkörde en större bil med, det behövs nog också när det blir en till i familjen. Det var en volvo dessutom, så nu börjar vi bli en riktig Svensson-familj.

På kvällen sen så var du och jag på gravidyoga igen. Det är så himla skönt och avslappnande. Du gillar det massor med, och under varje vilostund (man vilar mellan varje övning) så sparkade du som en galning. Du gillar nog yoga-musiken tror jag, får nog ta och köpa en yogaskiva som vi kan lyssna på sen när du kommit ut 🙂

Lämna ett svar