Hälsar på hos Elvy och Sven medan mormor och morfar har fredagsmys på Träporten

Idag har jag varit med på Träporten nästan hela dan. Eller nja, hela dan. Mamma ringde och väckte mig och Emmelie först tjugo i tio i morse, så vi tog oss en rejäl sovmorgon först vi två. Men sen fick jag åka till Träporten, för Emmelie var sjuk, hon var förkyld och hade feber. På Träporten hade jag jätteskoj. Jag fick ta med min cykel dit och körde omkring där som ett jehu mellan köket, matsalarna och turistbyrån. Jag fick sälar av en av dem som jobbade på Träporten med, också spelade jag på Jack Vegas-maskinerna, det tycker jag är jättekul. Mamma ringde och skulle pratat med mig med, men det hade jag knappt inte tid med.

På sena eftermiddagen/början av kvällen så skjutsade mormor mig till Elvy och Sven. Jag skulle få vara där medan mormor och morfar skulle ha fredagsmys och pub på Träporten på kvällen, för då skulle de inte riktigt hinna med mig där. Jag ville först inte att mormor skulle lämna mig hos Elvy och sa ”inte säga hej då mormor, mormor inte hämta sen” när vi klev ur bilen. Men sen berättade mormor att jag skulle få se på film hos Elvy, så då sa jag ”ok, mormor hämta sen, hej då” och då var det helt ok att stanna hos Elvy och Sven. Där tittade jag på film och la pussel och lekte med Elvys vovve Molly ända tills mormor kom och hämtade mig sent. Då var jag jättetrött och somnade som en stock när vi kom hem till mormor och morfar igen.

Lämna ett svar